A weboldal akadálymentes változatához kattintson ide!

Bemutatkozik a Factory Creative Studio Kft.

A Factory Creative Studio Kft. Magyarország legnagyobb vidéki  intergrált kommunikációs ügynöksége. Tevékenységét egy évtizede tervezőgrafikai, kreatív ügynökségi, reklámipari munkákkal kezdte – akkor is és ma is családi vállalkozásban működött, működik a cég.

Jelenleg közel 60 főállású szakembert foglalkoztat szegedi központtal, 2010-ben a cég megnyitotta budapesti irodáját.

A Factorynál jelentős K+F tevékenység, szoftver- és újplatform-fejlesztés folyik. Munkáik meghatározó részét a televíziós ipar számára készítik, főbb ügyfeleik erről a területről a Sony Pictures Television, a HBO CE és a Disney Digital. Sokszínű portfóliójukkal azon kevés magyar cég közé tartoznak, amelyek “onair, online, on paper” megoldásokat egyaránt kínálnak, és a nemzetközi üzleti környezetben képesek ugyan olyan jól eligazodni, mint a hazai piacon.

A Factory egyik fő tevékenysége a vállalati és tenderkommunikáció: büszkék arra, hogy olyan ügyfeleket tudhatnak a magukénak, mint a KÉSZ Csoport, a Szilánk Zrt, a Szegedi Kortárs Balett, a Szegedi Paprika Zrt., a Pick Zrt. Jelenleg két európai uniós támogatású tender kommunikációját végzik.

A Factory Creative Studio igyekszik tenni azért, hogy munkatársai megbecsülve érezzék magukat: folyamatos szakmai képzéseket biztosítanak kollégáiknak, karrierprogrammal támogatják őket, és fontosnak tartják, hogy kreatív, inspiráló környezetben dolgozzanak nap mint nap.

A Factory számára mindig is fontos volt a fiatal tehetségek felkutatása és gondozása. Éppen ezért évek óta szoros kapcsolatot ápol a Szegedi Tudományegyetemmel, gyakornoki programjukkkal fiatal szakembereket támogatnak. Ennek is köszönhető, hogy mára kivételes szakmai csapat dolgozik a Factoryban: olyan kollégák, akik felkészültségükkel és tudásukkal a világ bármely kreatív stúdiójában megállnák a helyüket.

Gondoskodnak arról is, hogy munkatársaik szakmájukon túl is kipróbálhassák magukat: főzőiskolát működtetnek, rendszersen szerveznek kiállítástúrát, ping-pong bajnokságot. Szeretik a jazzt és a sportot – a Factory csapata rendszeresen ekiden maraton váltókon méreti meg magát.

Nem csak egymásra, környezetükre is figyelnek. A cég 2011 elején kapta meg a Kerékpárosbarát Munkahely címet, amelyre rendkívül büszkék. A factorysok zöme télen is kerékpárral jár dolgozni – a cég támogatásával kedvezményesen vásárolhatnak maguknak biciklit. Az otthon és a Factory irodaháza között megtett napi kerékpáros kilométerek összege közel száz. Ehhez jön még újabb száz kilométer naponta: a Factory küldeményeit Szegeden a Drótszamarak kerékpáros futárszolgálat szállítja.

A Factory az irodaházát, a céget és a cég életét is igyekszik környezettudatosan működtetni: minimálisra csökkentették a papírfelhasználást, ügyfeleiket is arra biztatják, hogy a webes kommunikációt válasszák a szórólapozás helyett. A hulladékot szelektíven gyűjtik.  Hisznek abban, hogy tudásuk és tehetségük mellett élhető Földet kell unokáinkra hagyniuk, és ezért a lehető legtöbbet teszik.

Szegedi cégként büszkék arra, hogy okos ügyfelekkel, kiváló megbízásokkal dolgoznak a világ minden részéről – legyen szó szoftverfejlesztésről, televíziós csatorna arculatának tervezéséről vagy kommunikációs feladatok ellátásáról.

 

Elérhetőségek

Factory Creative Studio Kft.
6723 Szeged, József A. sgt. 55.
Tel.: (62) 559-050 Fax: (62) 559-053
Budapesti kirendeltség: 1062 Budapest, Teréz krt. 55-57
E-mail: pr@factory.co.hu
www.factory.co.hu