A weboldal akadálymentes változatához kattintson ide!

Bemutatkozik a A TECHNOPLUS Környezetvédelmi Technológiai Fejlesztő Kft.

A TECHNOPLUS Környezetvédelmi Technológiai Fejlesztő Kft. 1990-ben alakult. A céget a környezetvédelem és vízgazdálkodás területén gyakorlott kutató fejlesztő mérnökök alakították.
Fő profilja a környezetvédelem és vízgazdálkodás, a környezetvédelemhez kapcsolódó mérnöki tanácsadás, szakértés, beruházások előkészítése és lebonyolítása. Kiemelt jelentőségű tevékenységünkben az EU támogatási forrásait is igénybe vevő beruházások megvalósítása.

Szakterületek közül meghatározó helyet foglal el a hulladékgazdálkodás, a vízminőségvédelem és környezeti kárelhárítás.

A cég tevékenységét számos sikeres, befejezett EU projekt (PHARE, PHARE-CBC, ISPA/KA és KEOP) jelzi, amely többek között pályázat előkészítését, projektmenedzsment feladatokat mind az előkészítő, mind a kivitelezési szakaszban, vagy FIDIC szerinti „Mérnök” tevékenységet jelentett. A „Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás működési területén települési szilárdhulladék-gazdálkodási rendszer kialakítása” KEOP-1.1.1/2F pályázati dokumentáció készítését és a megvalósítás során projektmenedzsment feladatokat a TECHNOPLUS Kft. végezte. A sikeresen zárult projekt értéke 9,5 milliárd forint. Jelenleg a TECHNOPLUS Kft. végzi az 5,2 milliárd forint értékű „Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás működési területén a bezárt települési szilárdhulladéklerakók rekultivációja” KEOP-2.3.0/2F projekt projektmenedzsment és FIDIC Mérnök feladatait.
Jelentősebb referenciák:
•    Zalaegerszeg MJV szennyvíztisztító korszerűsítése (PHARE)
•    Zalaegerszeg-Buslakpuszta Regionális Hulladéklerakó (PHARE-CBC)
•    Nagykanizsa-Bagola Regionális Hulladéklerakó (PHARE-CBC)
•    Gyomaendrőd-Szarvas Regionális Hulladéklerakó (PHARE)
•    Vaskút Regionális Hulladéklerakó (PHARE)
•    Győr térsége Szilárd-Hulladék gazdálkodási rendszere fejlesztése (KEOP-1.1.1 projekt)
•    Győr, bezárt TSZH-k rekultivációja (KEOP-2.3.0 projekt, folyamatban)
2003-2009 között TECHNOPLUS végezte a Szegedi Regionális Hulladékgazdálkodási Program, ISPA projekt „MÉRNÖK” feladatait.

Elérhetőség

TECHNOPLUS Környezetvédelmi Technológiai Fejlesztő Kft.
1142 Budapest, Ráskay Lea u. 77.
Tel.: (1) 221-7450; Tel.:/fax: (1) 251-0823
E-mail: titkarsag@technoplus.t-online.hu
www.technoplus.t-online.hu